Opis: Mama Sita Tinola mješavina za juhu od đumbira daje vam okus sporo kuhane domaće piletine koja vam omogućuje pripremu tradicionalne filipinske juhe s đumbirom od piletine i tinole u praktičnom pakiranju.
Tinola je lagana i utješna juha koja se obično priprema s piletinom, đumbirom, češnjakom, lukom i zelenom papajom ili chayoteom, a često se poslužuje s rižom.
S Mama Sitinom mješavinom za tinolu možete brzo i jednostavno pripremiti ovo klasično filipinsko jelo bez potrebe za puno sastojaka ili dugotrajnog vremena pripreme jer je potrebno samo dodati piletinu ili ribu i povrće.
Mješavina sadrži mješavinu začina i dodataka koji juhi daju prepoznatljiv okus te ne sadrži umjetne boje i arome.
Jednostavno dodajte mješavinu u kipuću vodu zajedno s piletinom i povrćem po vašem izboru i uživajte u toploj i hranjivoj zdjeli juhe od tinole.
Dovoljno za 4 zdjele juhe. Dovoljno za 4 porcije.
Mama Sita Tinola mješavina za juhu od đumbira pretvara Tinolu u vruću juhu od đumbira za ugodne hladne noći.
Samo pirjajte ovu mješavinu s piletinom ili ribom, kriškama zelene papaje i/ili chayote papričice te listovima čili papričice siling labuyo u juhi začinjenoj đumbirom, lukom i ribljim umakom.
Tinola je juha od đumbira koja nas grije po hladnom i kišovitom vremenu.
Kuhanje vaše vruće, ukusne pileće juhe sada je jednostavno uz Mama Sita Tinola mješavinu za juhu od đumbira.
Jednostavno zakuhajte vodu, dodajte piletinu, sayote ili zelenu papaju te listove malunggaya ili silija.
Zatim dodajte pakiranje mješavine za juhu od đumbira Mama Sita's Tinola. Pirjajte i poslužite vruće.
Nitko zapravo ne zna podrijetlo tinolang manoka
Međutim, u regiji Visayas tinola znači "kuhano", a jelo je riblja juha ukiseljena rajčicama ili batuanom, slično kao sinigang.
To je ono što stanovnici Visaye žude nakon što pojedu bogatu hranu jer čisti nepce osvježavajućim temeljcem od đumbira, luka, rajčica, a ponekad i malunggaya ili hrena.
O Mama Sita's: U srcu lijepe uspomene iz djetinjstva obično se nalazi užurbana kuhinja, topla peć, lonac koji lagano kuha i brižna mama.
Kao najstarije dijete u svojoj obitelji, Teresita Mama Sita Reyes odrasla je skupljajući neprocjenjive lekcije u kuhinjama, na tržnicama, farmama i u uličnim restoranima.
Njena majka, plodna kuharica Daña Engracia "Asiang" Reyes, vodila je mladu Teresitu sa sobom na putovanja na tržnicu i kulinarske ekspedicije diljem zemlje.
Iskrenom interakcijom s prodavačima, poljoprivrednicima, kuharima i kuhinjskim pomoćnicima, stekla je riznicu informacija i mudrosti u umjetnosti marketinga, kuhanja i pripreme hrane.
Aling Asiang, kako su Donn Engracia Reyes od milja zvali, ubrzo je osnovala restoran Aristocrat.
Do danas je to još uvijek jedno od najpopularnijih mjesta za okušavanje autentične filipinske kuhinje.
Kada se pročulo za nezaboravne gastronomske delicije Aling Asiang, prepoznata je kao "Velika dama filipinske kuhinje" ili najpopularniji restoran za okušavanje.
Kada je postala majka, Mama Sita je učila iz lekcija koje je stekla od Aling Asiang i predano je radila na pripremi najukusnijih i najukusnijih jela u njihovom domu.
Uvijek kreativna i poduzetna poput svoje majke, od provođenja kulinarskih eksperimenata u kuhinji prešla je na stvaranje linije umaka i mješavina koje bi filipinskim okusima donijele filipinske okuse. bezbrojni Filipinci u inozemstvu žude za okusom doma.
Godine 1980., Mama Sita's osnovana je kao obična kućna radinost.
Sada je postala lider u gotovim mješavinama i umacima koji se prodaju u gotovo svim zemljama svijeta.
"Minanang Sarap, Natural na Sangkap." Pet generacija kasnije, u Mama Sita'su ili Marigold Manufacturing Corporation nastavljaju održavati obiteljsku tradiciju donošenja filipinskih recepata napravljenih od najfinijih, prirodnih sastojaka svim Filipincima i gostima diljem svijeta.
Mama Sita's je nasljeđe koje obuhvaća pet generacija fine filipinske kuhinje.
Teresita "Mama Sita" Reyes, žena koja je inspirirala pionirsku liniju filipinskih umaka i mješavina začina, imala je viziju donijeti filipinske okuse svijetu.
Tijekom svojih čestih inozemnih odmora, Mama Sita sažaljevala se nad mnogim Filipincima u inozemstvu i njihovom djecom koji su svakodnevno imali hamburgere i hotdogove, posebno u Sjedinjenim Državama.
Brinula se da će ta djeca odrasti bez uživanja u filipinskoj kuhinji zbog nedostatka potrebnih sastojaka i dugotrajnog načina pripreme. pripremajući ih.
Zatim je inspirirala i potaknula svoju kćer i zeta da razviju proizvode koji će odgovoriti na tu potrebu.
Tako je rođena linija mješavina hrane i umaka Mama Sita's.
Počevši s mješavinom kare-kare (umak od kikirikija), teško pripremljenim filipinskim jelom, i u kućnoj radinosti koja djeluje u obiteljskoj kući predaka, linija mješavina i umaka Mama Sita narasla je do svjetske klase, a sada se proizvodi u modernom pogonu.
Mama Sita's oduvijek je vjerovala u strogo poštivanje globalnih standarda sigurnosti hrane, u kombinaciji s bogatom kulinarskom baštinom i pridržavanjem prirodnih sastojaka.
Sastojci: sol, đumbir u prahu (19%), luk u prahu, šećer od trske, češnjak u prahu i pojačivači okusa: E631, E627
Hranjive informacije na 6 i 100g: energetska vrijednost 35 kJ/ 8 kcal/ 576 kJ/ 138 kcal, masnoće 0.0g/ 0.0g, od toga su zasićene masne kiseline 0.0g/ 0.0g, ugljikohidrati 1.4g/ 23g, od čega su šećeri 0.49g/ 8.1g, proteini 0.65g/ 11g, sol 3.32g/ 55.3g
Upute za kuhanje:
Recept za Tinolu: Dovoljno za 4 zdjele juhe
U loncu pomiješajte 6 šalica (1,5 l) vode, 1 vrećicu (25 g) Mama Sitine baze za juhu od đumbira (Tinola).
Pomiješajte 1 malu zelenu papaju, oguljenu, bez sjemenki i narezanu na komade (oko 2 šalice ili 200 grama) i 500 g piletine narezane na komade.
Zakuhajte i pirjajte dok piletina ne bude kuhana, a papaja mekana.
Dodajte 1 svežanj listova čilija (talbos ng sili).
Savjeti: Ako nemate zelene papaje, možete koristiti chayote (sayote), a umjesto listova čilija mogu se koristiti špinat, potočarka ili malunggay.
Uvjeti čuvanja: Čuvati na hladnom i suhom mjestu
Poruka proizvođača:
Predstavljamo Vam Mama Sita's Tinola mješavina za juhu od đumbira 25g naslijeđeni ukusi koje je potrebno samo dodati piletinu ili ribu i povrće.
Mama Sitina mješavina za juhu od đumbira Tinola daje vam okus sporo kuhane domaće pileće juhe s đumbirom u praktičnom pakiranju koje je dovoljno za 4 zdjele juhe
Od majke sam naučila kako odabrati prave sastojke i znati što je ukusno. Teresita Mama Sita's Reyes
Za komentare i upite, molimo pošaljite e-poštu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili posjetite www.mamasitas.com
Tehničke informacije:
Neto težina: 25g
Zemlja podrijetla: Filipini
Proizvođač: Marigold Manufacturing Corporation, 538 Jenny's Ave., Maybunga, Pasig City 1607, Filipini
EU uvoznik: Fresh Tropical Srl Uta Alberto Da Giussano 22, Corbetta (Mi), +39 82 3592321,
Uvoznik i distributer za Hrvatsku: Little Manila jdoo, Trg Ante Starčevića 7, 10000 Zagreb, Tel; 01 7987 666 Mobitel; 092 160 4004 email; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., web; www.littlemanila.hr
Rok trajanja: vidjeti na proizvodu
Napomena:
Na prednjoj strani se nalazi fotografija prijedloga za posluživanje koja ima isključivu svrhu predstavljanje proizvoda
Na proizvodu se nalaze upute kako ostatke ovog proizvoda baciti u smeće u Italiji
Pravno odricanje od odgovornosti: Sve informacije o proizvodu (uključujući sastojke i fotografije proizvoda) navedene na web stranici možda nisu ažurne. To je zbog povremene promjene pakiranja. Navedeni podaci o pakiranju mogu se razlikovati ovisno o seriji. Za ažurirane pojedinosti morate pogledati sam proizvod. Little Manila ne može prihvatiti odgovornost za netočne informacije. To ne utječe na vaša zakonska prava. Za ažurirane informacije o proizvodu obratite se proizvođaču marke